Napa Pilih Kita?

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping, Hebei, China, yaiku perusahaan Manufaktur & Trading Combo. Perusahaan kami didegaké ing taun 2007 lan duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015. Xingbei duwe pengalaman lengkap ing produksi lan penjualan gratings baja, alangan swara, jaring gabion, jaring proteksi lereng, filter lan jaring pagar.

Stabilitas produk lan layanan kualitas!

Kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe

produk sing ditampilake

Deleng produk liyane

Advanteges Kita

  • Logistics

    Logistik

    Kita bakal nglacak dalane kabeh barang, kanggo mesthekake barang tekan sampeyan ing wektu lan kondhisi sing apik.

  • Technology

    Teknologi

    Kita duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015.

  • Team

    Tim

    Xingbei duwe tim manajemen penjualan profesional lan khusus, sadurunge sadurunge adol, sajrone adol lan sawise adol, saben tautan lan proses dites lan dikontrol kanthi ketat.