Kenapa Pilih Kita?

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.dumunung ing Anping, Hebei, China, yaiku perusahaan Manufaktur & Trading Combo.Perusahaan kita diadegake ing taun 2007 lan duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015.Xingbei duwe pengalaman lengkap ing produksi lan dodolan grating baja, alangan swara, jaring gabion, jaring perlindungan slope, saringan lan jaring pager.

Stabilitas produk lan layanan kualitas!

We iku salah siji saka prodhusèn paling gedhe

produk unggulan

Waca liyane produk

Kaluwihan Kita

  • Logistik

    Logistik

    Kita bakal nglacak dalan barang kabeh, kanggo mesthekake yen barang teka ing sampeyan ing wektu lan ing kondisi apik.

  • Teknologi

    Teknologi

    Kita duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015.

  • tim

    tim

    Xingbei duwe tim manajemen sales profesional lan darmabakti, saka sadurunge dodolan, sajrone dodolan lan sawise dodolan, saben link lan proses diuji lan dikontrol kanthi ketat.