Babagan awake dhewe

Informasi Perusahaan

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dumunung ing Anping, hengshui, China, yaiku perusahaan Manufaktur & Trading Combo.
Ing taun 1992, peralatan majeng lan talents kualitas padha ngenalaken kanggo mbangun pabrik drawing kabel;perusahaan kita tansah netepi pasar-oriented, dhuwur-tech minangka pasukan nyopir, goal nambah kualitas produk, lan layanan sawise-sales banget minangka tujuan.
Kanthi ngleksanakake standar ISO9001, ngiyataken manajemen internal perusahaan, nguber keunggulan kualitas produk, lan entuk dhukungan saka akeh pelanggan anyar lan lawas.
Ing 2007, pabrik sepisan maneh ngenalaken peralatan anyar lan majeng, direkrut nomer akeh talents, ditambahi tanduran, lan ngganti jeneng sawijining Anping County Jingzao Steel Grating Factory.

babagan awake dhewe

Sertifikat

sertifikat
sertifikat
sertifikat

Produksi

Ing 2014, Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. diadegaké, lan bisnis iki luwih ditambahi kanggo domestik lan manca.Perusahaan kita duwe teknologi canggih lan peralatan, Manajemen ngelmu, lan sistem kontrol kualitas ketat.Xingbei wis pengalaman lengkap ing produksi lan dodolan gratings baja, alangan swara, FRP grating, jaring gabion, jaring pangayoman slope, net pager, saringan kopi, tabung kumelun, lan macem-macem saringan liyane bisa selaras.Bisa luwih nyukupi kabutuhan pelanggan babagan kualitas, safety, kaendahan lan instalasi sing trep.Produk Xingbei akeh digunakake ing macem-macem panggonan.Ora mung duwe pasar dodolan domestik sing gedhe, nanging uga diekspor menyang Amerika, Australia, Eropa, Timur Tengah, Korea, lan negara lan wilayah liyane.Jalur produksi kalebu: mesin nggambar kawat-mesin pemotong-mesin las elektro-mesin nggawe mesin-mesin lukisan pasir-mesin dilapisi PVC-galvanis (galvanis dicelup panas)mesin lukisan bubuk PVC.Xingbei duwe tim manajemen sales profesional lan darmabakti, saka sadurunge dodolan, sajrone dodolan lan sawise dodolan, saben link lan proses diuji lan dikontrol kanthi ketat.Xingbei tenanan ngarep-arep kanggo netepake long-term hubungan bisnis apik karo pelanggan kabeh ndonya ing basis saka keuntungan tulus lan bebarengan.Sampeyan olèh ngunjungi perusahaan kita.

pabrik02
pabrik01
pabrik03