Babagan Kita

Informasi Perusahaan

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping, hengshui, China, yaiku perusahaan Manufaktur & Trading Combo.
Ing taun 1992, peralatan canggih lan bakat bermutu diluncurake kanggo mbangun pabrik nggambar kawat; perusahaan kita mesthi ngetrapake orientasi pasar, teknologi tinggi minangka kekuatan pendorong, tujuan kanggo ningkatake kualitas produk, lan layanan sawise-penjualan sing apik.
Ngleksanakake standar ISO9001 kanthi lengkap, nguatake manajemen internal perusahaan, ngupayakake keunggulan kualitas produk, lan entuk dhukungan saka akeh pelanggan anyar lan lawas.
Ing taun 2007, pabrik kasebut ngenalake peralatan anyar lan canggih, ngrekrut pirang-pirang talenta, nggedhekake pabrik, lan ganti jeneng dadi Pabrik Kisi Baja Anping County Jingzao.

about us

Sertifikat

certificate
certificate
certificate

Produksi

Ing 2014, Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. didegaké, lan bisnis luwih ditambahi menyang domestik lan manca. Perusahaan kita duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Xingbei duwe pengalaman lengkap babagan produksi lan penjualan gratings baja, alangan swara, kisi FRP, jaring gabion, jaring protope lereng, jaring pagar, saringan kopi, tabung asap, lan macem-macem filter liyane bisa disesuaikan. Luwih bisa nyukupi kabutuhan para pelanggan babagan kualitas, keamanan, kaendahan lan instalasi sing trep. Produk Xingbei digunakake ing macem-macem panggonan. Ora mung duwe pasar dodolan domestik sing akeh, nanging uga diekspor menyang Amerika, Australia, Eropa, Timur Tengah, Korea, lan negara-negara lan wilayah liyane. Garis produksi kalebu: mesin pemotong gambar-mesin pemotong-elektro mesin las-lipat nggawe mesin-mesin lukisan wedhi-PVC dip dilapisi mesin-mesin galvanis (panas dicelup galvanis) mesin lukisan bubuk PVC-kolam. Xingbei duwe tim manajemen penjualan profesional lan khusus, sadurunge sadurunge adol, sajrone adol lan sawise adol, saben tautan lan proses dites lan dikontrol kanthi ketat. Xingbei kanthi tulus ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis jangka panjang sing apik karo para pelanggan ing saindenging jagad kanthi dhasar entuk bathi kanthi tulus lan gotong royong. Sugeng rawuh ing perusahaan kami.

factory02
factory01
factory03