Papan akrilik

  • Hot Sale Acrylic Transparan Noise Barrier Aluminium Sheet Highway Swara Barrier

    Hot Sale Acrylic Transparan Noise Barrier Aluminium Sheet Highway Swara Barrier

    alangi swara, uga dikenal minangka layar kedap swara, alangan insulasi swara, tembok alangi swara, alangan swara, lan sapiturute, deleng struktur tembok sing diselehake ing pinggir dalan kanggo ngurangi impact gangguan lalu lintas ing warga cedhak.Tembok insulasi swara minangka cara sing paling efektif kanggo nyuda gangguan dalan, rel lan industri.Iki ngidini gelombang swara diblokir ing jalur panyebaran supaya bisa nyuda swara ing lokasi tartamtu.Tembok kedap swara ora bisa ngalangi kabeh gangguan, nanging bisa nyuda tingkat gangguan kanthi 8-15 dB utawa luwih.

  • Pabrik Hot Sale PVC Soundproof Swara Barrier Sheet Konstruksi Bahan Bangunan Noise Barrier

    Pabrik Hot Sale PVC Soundproof Swara Barrier Sheet Konstruksi Bahan Bangunan Noise Barrier

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.

  • Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Barrier akustik kanggo dalan gedhe utamane digunakake minangka pangurangan swara ing dalan, dalan gedhe, viaduct lan sumber gangguan liyane.Iku nuduhake jenis alangi disetel ing pinggir dalan utawa railway kanggo ngurangi impact saka swara kendaraan ing residents cedhak.A jenis fasilitas ditetepake antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara duwe pengurangan tambahan sing luar biasa, mangkono ngurangi pengaruh ala saka gangguan ing wilayah ngendi panampa ing;fasilitas jenis iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

  • Papan akrilik

    Papan akrilik

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.