Aluminium Foam Kab

  • Hengshui Grosir Swara Wall Garden Swara Papan alangi Highway Swara Swara

    Hengshui Grosir Swara Wall Garden Swara Papan alangi Highway Swara Swara

    Spesifikasi Spesifikasi Hambatan Swara Ukuran Dhuwur (mm) 2000, 2500, 3000, 3500, 4000 Jarak pos (mm) 1000, 2000, 2500, 3000 Papan akustik Bahan Lembaran baja galvanis, lembaran aluminium Papan PC, papan akrilik Tipe lubang Louver Ukuran Mikroporous (mm) 500 x 2000 x 80, 500 x 2000 x 100, 500 x 1200 x 120 Perawatan permukaan Penyemprotan elektrostatik Warna Hijau, biru, putih, abu-abu Bahan penyerap suara Wol kaca 24kg/m3, 30kg/m3, 48kg Paket wol kaca G...
  • High Quality Noise Cancelling Wall Barrier Highway Swara Barrier / Swara Barrier Pagar

    High Quality Noise Cancelling Wall Barrier Highway Swara Barrier / Swara Barrier Pagar

    Hambatan swara akustik utamane digunakake minangka pangurangan swara ing dalan, dalan gedhe, jembatan lan sumber swara liyane.Iku nuduhake jenis alangi disetel ing pinggir dalan utawa railway kanggo ngurangi impact saka swara kendaraan ing residents cedhak.A jenis fasilitas ditetepake antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara duwe pengurangan tambahan sing luar biasa, mangkono ngurangi pengaruh ala saka gangguan ing wilayah ngendi panampa ing;fasilitas iki minangka alangi swara akustik.

  • Pabrik Hot Sale PVC Soundproof Swara Barrier Sheet Konstruksi Bahan Bangunan Noise Barrier

    Pabrik Hot Sale PVC Soundproof Swara Barrier Sheet Konstruksi Bahan Bangunan Noise Barrier

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.

  • Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Barrier akustik kanggo dalan gedhe utamane digunakake minangka pangurangan swara ing dalan, dalan gedhe, viaduct lan sumber gangguan liyane.Iku nuduhake jenis alangi disetel ing pinggir dalan utawa railway kanggo ngurangi impact saka swara kendaraan ing residents cedhak.A jenis fasilitas ditetepake antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara duwe pengurangan tambahan sing luar biasa, mangkono ngurangi pengaruh ala saka gangguan ing wilayah ngendi panampa ing;fasilitas jenis iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

  • Highway Noise Barrier / Akustik Sound Panel PC Board Swara Swara / Noise Barrier Wall Kanggo Highway

    Highway Noise Barrier / Akustik Sound Panel PC Board Swara Swara / Noise Barrier Wall Kanggo Highway

    Barrier akustik kanggo dalan gedhe utamane digunakake minangka pangurangan swara ing dalan, dalan gedhe, viaduct lan sumber gangguan liyane.Iku nuduhake jenis alangi disetel ing pinggir dalan utawa railway kanggo ngurangi impact saka swara kendaraan ing residents cedhak.A jenis fasilitas ditetepake antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara duwe pengurangan tambahan sing luar biasa, mangkono ngurangi pengaruh ala saka gangguan ing wilayah ngendi panampa ing;fasilitas jenis iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

  • Aluminium Foam Kab

    Aluminium Foam Kab

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.