Lembar Aluminium

  • Aluminum Sheet

    Lembar Aluminium

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.