. China Anping Pabrik Grosir Welded Gabion Box Factory Supply Gabion Basket Prices produsen lan supplier |Xingbei

Anping Pabrik Grosir Welded Gabion Box Pabrik Suplai Gabion Basket Prices

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Gabions iku kandhang persegi dowo digawe saka heksagonal pindho twist wire bolong kapenuhan jumbuh watu utawa quarry watu.Gabions digunakake ing akeh kahanan kalebu stabil gerakan bumi lan erosi, kontrol kali, reservoir, refurbishment kanal, landscaping lan retaining walls.Gabions sing compartmentalized kontaner persegi dowo saka galvanized baja hexagonal wire bolong sing kapenuhan watu.Nalika njaga kekuatan sing cukup kanggo ngemot watu sing digunakake minangka ngisi, bronjong kudu bisa mapan, corak, lan cocog karo owah-owahan saluran lan dhasar.

05 (2)

Spesifikasi

Item
Lubang Mesh (mm)
Dhiameter (mm) Demensi standar
St-1 50*50 3-6 50*50*100
St-2 75-*75 3-6 100*100*100
St-3 50*100 3-6 100*100*100
St-4 100*100 3-6 200*100*100

 

Xingbei Gabion
Bahan: Kawat galvanis sing dicelup panas, kawat Galfan
Bolong bolong: 50*50mm; 75*75mm; 50*100mm
Diameter kabel: 3-6mm
Dimensi standar 50 * 50 * 100cm, 100 * 100 * 100cm, 100 * 100 * 200cm
 
Fitur

· Titik kritis pola bolong heksagonal

· Puteran kaping pindho supaya ora mbukak

· Nguatake kabel sing ditenun menyang sudhut kanggo nguatake titik kritis

· A diaphragm aman ditempelake ing basa sing bakal nyegah owah-owahan sawetara lan nguatake gabion.

02

 
Aplikasi Produk
 
1. Ngontrol lan nuntun banyu utawa banjir 2. Nyegah mecah watu
3. pangayoman rock fall 4. banyu lan lemah pangayoman
5. Jembatan pangayoman 6. Nguatake struktur lemah
7. Rekayasa perlindungan wilayah pesisir 8. Proyek pelabuhan
9. Tetep mati tembok bledug 10. pangayoman dalan
 01

Packing & Pengiriman

Kita wis kerja sama karo forwarder pengiriman sing berpengalaman sajrone pirang-pirang taun, dheweke ngatur kiriman.Ora preduli kanthi ekspres, udhara utawa segara, kita bakal nglacak perjalanan barang nganti tekan, kanggo mesthekake yen barang teka ing wektu lan kondisi apik.

 

Hb8cae463fb0b41bbb0b003c377af9af30

Pambuka perusahaan

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dumunung ing Anping, Hebei, China, sing minangka gabungan saka perusahaan Manufaktur & Dagang.Perusahaan kita diadegake ing taun 2007 kanthi teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015.Xingbei duwe pengalaman sugih ing produksi lan dodolan grating baja, alangan swara, jaring gabion, jaring pangayoman slope, saringan lan jaring pager.

钢格板详情_12

 

微信图片_20210525165032

FAQ
1. Apa keuntungan sampeyan?
A: bisnis Jujur karo rega competitive lan layanan profesional ing proses ekspor.

2. Kepiye carane aku percaya sampeyan?
A: Kita nganggep jujur ​​minangka urip perusahaan, kita bisa ngandhani informasi kontak saka sawetara klien liyane kanggo sampeyan mriksa kredit kita.Kajaba iku, ana jaminan perdagangan saka Alibaba, pesenan lan dhuwit sampeyan bakal dijamin.

3. Kepiye carane bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
A: Kita bakal mriksa lan nguji kabeh barang supaya ora ana karusakan lan komponen sing ilang sadurunge dikirim.Gambar inspeksi rinci pesenan bakal dikirim menyang sampeyan kanggo konfirmasi sadurunge pangiriman.

4. Apa sampeyan bisa menehi garansi produk sampeyan?
A: Ya, kita ngluwihi jaminan kepuasan 100% ing kabeh item.Mangga aran gratis kanggo saran langsung yen sampeyan ora pleased karo kualitas utawa layanan kita.

5. Kowe nang endi?Apa aku bisa ngunjungi sampeyan?
A: Manawa, sugeng rawuh ing pabrik kita ing sembarang wektu.

6. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Ing 15-35 dina sawise kita konfirmasi syarat sampeyan.

仓储笼_13


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita