. China China Colorful FRP Gratings Supplier Pabrik Grosir Anti-selip FRP Grating produsen lan supplier |Xingbei

China Colorful FRP Gratings Supplier Pabrik Grosir Anti-selip FRP Grating

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

FRP Grating minangka panel struktural sing nggunakake E-Glass roving kanthi kekuatan dhuwur minangka bahan penguat, resin thermosetting minangka matriks lan banjur dicor lan dibentuk ing cetakan logam khusus. anti selip.FRP Grating digunakake digunakake ing industri lenga, engineering daya, banyu & limbah perawatan banyu, survey segara minangka lantai apa, ngidhak undhak-undhakan, tutup trench, etc. FRP grating punika pigura loading becik kanggo kahanan karat.

玻璃钢_01

Spesifikasi

Model

Ketebalan / Dhuwur (mm)

Ukuran Mesh (mm)

Ukuran Panel (m)

Bobot (kg/m2)

25

38*38

1.22*3.66

1*4

12

30

38*38

1.22*3.66

1*4

16

38

38*38

1.22*3.66

1*4

20

50

50*50

1.22*3.66

 

21.6

Fungsi

Lantai anti-slip, tapak tangga, jembatan kaki

Platform operasi, tutup parit

Pager keamanan lan safety, handrail

Rig minyak lepas pantai, galangan kapal tegalan, dek pengiriman, langit-langit

Tangga ramp, scaffold, trotoar sepur

Kothak hiasan, kothak kolam banyu mancur buatan manungsa

Non-konduktif lan non-magnetik

玻璃钢_03

026

Kaluwihan

Anti geni

Anti-karat lan anti-tuwa

Anti lunyu

Kekuwatan sing entheng nanging dhuwur

Urip layanan dawa lan gratis pangopènan

Non-konduksi utawa mag

Gampang instalasi lan werna sugih

macem-macem ukuran lan werna kasedhiya

22_副本

33_副本

1_副本_副本

4_副本_副本

Aplikasi

Trotoar, Platform, Tutup parit, Kolam renang, Tangga, Lantai, Jembatan Kaki, Pagar, parkir mobil, Tapak langkah, Kimia, Pangan & Minuman, Kelautan, Minyak & Gas, Telekomunikasi, Industri, Bangunan, Konstruksi, Farmasi, Pengolahan Air & Limbah , Transportasi Pengiriman, Arsitektur.

014

微信图片_20210617085631

Profil Perusahaan

Hebei Xingbei Wire mesh products Co., Ltd. dumunung ing Anping Wire mesh Industrial Park, pusat produksi lan distribusi wire mesh paling gedhe ing donya.Sawise sawetara taun pembangunan lan wutah, supaya luwih nyukupi kabutuhan pasar, Hebei Xingbei Wire bolong produk Co., Ltd. wis diatur maneh dening Manajemen senior saka perusahaan.Perusahaan kita utamane mrodhuksi, ngrancang lan ngembangake produk seri kothak baja, produk seri penghalang swara, produk seri jaring angin lan bledug, produk seri jaring perlindungan lereng, produk seri jaring kandhang watu, produk seri jaring pagar lan produk liyane, sing akeh digunakake. ing industri, pertanian, konstruksi, transportasi, pertambangan, konservasi banyu lan lapangan liyane.Kanthi model produk sing unik, perusahaan kita nyukupi kabeh jinis standar kualitas, safety, kaendahan lan penak instalasi, lan dinilai dening mayoritas pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

 

微信图片_20210525165032

微信图片_20210802094227

Sertifikat

Perusahaan kita ngenalake sistem desain tata huruf CAD sing majeng lan profesional, nganggo mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane ketemu standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

钢格板详情_16

FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (50.00%), Amerika Lor (20.00%), Eropa Kidul (10.00%), Eropa Timur (10.00%), Amerika Kidul (10.00%).Ana total 101-200 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

kisi baja, grid FRP, Guardrail, penghalang swara, filter mesh, kandang panyimpenan, keranjang gabion, dilas wire mesh dll.

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Perusahaan ngeyel kanggo njupuk Ngapikake kualitas produk minangka goal, njupuk layanan sawise-sales banget minangka tujuan, nindakake standar ISO 9001 kanggo ngiyataken Manajemen internal perusahaan, lan nguber kualitas produk saka kaunggulan.

5. Apa istilah pembayaran?

1) T / T 30% simpenan sawise pesenan dikonfirmasi, imbangan 70% mbayar sadurunge ninggalake pabrik.

2).L / C kasedhiya.

6. Carane tuku produk kita?

Inquiry - Penawaran - Konfirmasi Harga - PI - Konfirmasi PI - Gambar Desain - Atur Deposit 30% - Produksi - Atur Balance - Pengiriman

钢格板详情_15


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita