Hubungi Kita

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

Alamat

50 meter ing sisih kidul persimpangan saka Weier Road lan Jingliu Road, Anping County, Hengshui City, Provinsi Hebei

Telpon / Whatsapp

13292226682

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita