Hubungi Kita

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd.

alamat

50 meter ing sisih kidul persimpangan Weier Road lan Jingliu Road, Anping County, Hengshui City, Provinsi Hebei

Telpon / Whatsapp

13292226682

jam

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu,Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita