. Pabrik China Hot Sale Welded Wire Mesh High Quality Farm Pagar Colorful PVC Dilapisi Welded Wire Mesh produsen lan supplier |Xingbei

Pabrik Hot Sale Welded Wire Mesh High Quality Farm Pagar Colorful PVC Dilapisi Welded Wire Mesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

Welded wire mesh minangka salah sawijining bahan sing populer ing beton, konstruksi lan industri.Iki digawe saka kawat baja karbon rendah, kawat baja tahan karat sawise welding lan perawatan permukaan.Kain wire mesh sing dilas digunakake akeh ing konstruksi bangunan, sistem proteksi, filtrasi, panganan, pertanian lan liya-liyane.

电焊网_01

 

 

 

电焊网_02

 

Aplikasi

Hot-Dipped galvanis gandheng kabel bolong Panel / sheets utawa gulungan sing umume digawe saka kabel baja kosong.Ing wektu pangolahan, liwat proses panutup seng panas.Iki jinis gandheng bolong ware karo bukaan kothak becik kanggo struktur kandhang kewan, fabricating kothak kabel, grilling, nggawe partisi, grating tujuan lan mesin pager pangayoman.Hot-Dipped galvanis panel kabel gandheng utawa nggulung karakteristik: lumahing warata lan seragam, struktur tenan, integritas apik lan apik banget tahan karat.

电焊网_07

电焊网_03

电焊网_04

 

Packaging & Pangiriman

Jaring kabel sing dilas ing panel: dibungkus nganggo tas plastik sing nyusut banjur dibungkus ing palet.

Wire bolong sing dilas ing rol: nganggo kertas bukti banyu banjur nyusut kantong plastik minangka rembugan kita.
packing khusus ok minangka panjalukan.
bank foto (1)

Pambuka perusahaan

Hebei Xingbei Wire mesh products Co., Ltd. dumunung ing Anping Wire mesh Industrial Park, pusat produksi lan distribusi wire mesh paling gedhe ing donya.Sawise sawetara taun pembangunan lan wutah, supaya luwih nyukupi kabutuhan pasar, Hebei Xingbei Wire bolong produk Co., Ltd. wis diatur maneh dening Manajemen senior saka perusahaan.

钢格板详情_12 

电焊网_06

Sertifikat

钢格板详情_16

 

FAQ

钢格板详情_15\

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (50.00%), Amerika Lor (20.00%), Eropa Kidul (10.00%), Eropa Timur (10.00%), Amerika Kidul (10.00%).Ana total 101-200 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

kisi baja, FRP grid, Guardrail, penghalang swara, filter mesh

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Perusahaan ngeyel kanggo njupuk Ngapikake kualitas produk minangka goal, njupuk layanan sawise-sales banget minangka tujuan, nindakake standar ISO 9001 kanggo ngiyataken Manajemen internal perusahaan, lan nguber kualitas produk saka kaunggulan.

5. Apa istilah pembayaran?

1) T / T 30% simpenan sawise pesenan dikonfirmasi, imbangan 70% mbayar sadurunge ninggalake pabrik.

2).L / C kasedhiya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk