FRP Grating

  • FRP Grating

    FRP Grating

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.