Lembar Galvanis

Katrangan singkat:

Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.


Detail Produk

Tag Produk

Alangi akustik kanggo dalan gedhe biasane digunakake kanggo nyuda gangguan dalan, dalan gedhe, jejeg lan sumber swara liyane. Iki nuduhake jinis alangi sing dipasang ing pinggir dalan utawa sepur kanggo nyuda pengaruh swara saka swara ing warga ing sacedhake. Jinis fasilitas digawe ing antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara bisa nyuda tambahan, mula nyuda pengaruh ala saka gangguan ing wilayah sing ana panampa; jinis fasilitas iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

Jeneng produk Pager alangan swara
Werna Putih; biru; ijo; klawu lsp
Panel alangan swara 2000x500x80, utawa sing sampeyan butuhake
Materi Lembar aluminium; lembaran galvanis
Lembar transparan Lembar PC / PMMA
Jinis kirim H kirim
Lamaran Ngontrol gangguan lalu lintas
Indeks kedap swara > 30db
Rampung Dilapisi bubuk

Aplikasi Produk
Alangan swara utamane digunakake kanggo insulasi swara lan nyuda swara ing transportasi lan fasilitas kotamadya kayata dalan tol, dalan komposit munggah pangkat, dalan sepur cahya kutha, lan liya-liyane, kanggo ngontrol pengaruh rame lalu lintas ing wilayah kutha cedhak, lan uga bisa digunakake isolasi swara lan nyuda swara ing pabrik lan sumber swara liyane.

Nduwe tampilan sing apik, produksi sing apik banget, uga transportasi lan instalasi sing kepenak. Kanthi biaya murah lan umur panjang, iku paling becik kanggo kutha modern.

 Galvanized Sheet xingbei shengpingzhang002
Fitur Produk
♦ Sistem alangan swara sing nyerep banget
♦ Gampang instalasi utawa pangopènan pangopènan
♦ Bisa digabung karo bahan liyane
♦ Bisa dipindhah kanthi gampang
♦ Perbaikan minimal mbutuhake panel sing rusak supaya ora bisa diganti
♦ Cocog karo sistem postingan dhukungan standar
♦ Ukuran modular standar / khusus
♦ Manufaktur konsisten
♦ Ukuran lan bentuk panel khusus
♦ Pilihan warna
♦ Akrilik bening utawa warna kanthi bingkai
♦ Grafis sing wis dicithak
♦ Nggunakake kabel keamanan ing jembatan lan lereng kanthi resiko luwih murah
♦ Tahan geni
♦ Maintenance gratis
♦ Biaya siklus urip sing murah
♦ Pabrik nganggo lapisan Anti-graffiti

Pengepakan & Pengiriman
Kita wis kerja sama karo pengirim kapal sing wis pengalaman suwene wis pirang-pirang taun, dheweke ngatur kiriman. Ora preduli kanthi ekspres, liwat udara utawa segara, kita bakal nglacak dalane kabeh barang, kanggo mesthekake yen barang tekan sampeyan ing wektu lan kondhisi sing apik.

 Packing&Shipping Packing&Shipping

Pambuka Perusahaan
Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping, Hebei, China, yaiku perusahaan Manufaktur & Trading Combo. Perusahaan kami didegaké ing taun 2007 lan duwe teknologi lan peralatan canggih, manajemen ilmiah, lan sistem kontrol kualitas sing ketat, lan kita wis entuk sertifikat ISO 9001: 2015. Xingbei duwe pengalaman lengkap ing produksi lan penjualan gratings baja, alangan swara, jaring gabion, jaring proteksi lereng, filter lan jaring pagar.

Pabrik kita kanthi konsep manajemen canggih, metode manajemen ilmiah lan sistematis, mekanisme manajemen fleksibel, inovasi teknologi terus-terusan, ngupayakake menehi keuntungan kanggo industri, gelem nggawe hubungan perdagangan sing apik karo pelanggan anyar lan lawas, rega sing paling kompetitif lan wektu pangiriman sing paling cepet, lan tulungi sampeyan kanthi tulus.

Company Introduction Company Introduction

Sertifikat
Perusahaan iki ngenalake sistem desain jinis CAD sing maju lan profesional, nggunakake mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane memenuhi standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

cerfiticate cerfiticate cerfiticate

FAQ
1. Apa kaluwihan sampeyan?
A: Bisnis sing jujur ​​kanthi rega kompetitif lan layanan profesional kanggo proses ekspor.

2. Kepiye aku percaya karo sampeyan?
A: Kita nganggep jujur ​​minangka umur perusahaan, kita bisa menehi informasi kontak saka sawetara klien liyane supaya sampeyan bisa mriksa kredit. Kajaba iku, ana jaminan perdagangan saka Alibaba, pesenan lan dhuwit sampeyan bakal dijamin.

3. Kepiye aku bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
A: Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang supaya ora ana kerusakan lan bagean sing ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.

4. Apa sampeyan bisa menehi garansi produk?
A: Ya, kita menehi jaminan kepuasan 100% kanggo kabeh barang. Mangga enggal-enggal menehi saran yen sampeyan ora seneng karo kualitas utawa layanan.

5. Ana ngendi? Apa aku bisa marani sampeyan?
A: Mesthi, welcome sampeyan ngunjungi pabrik kapan wae.

6. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Sajrone 15-35 dina sawise kita konfirmasi sampeyan syarat.

7. jinis pembayaran apa sing didhukung perusahaan sampeyan?
A: T / T, 100% L / C nalika dideleng, Awis, Western Union kabeh ditampa yen sampeyan duwe pembayaran liyane, hubungi kula.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk