Lembaran Galvanis Kab

  • Sistem Barrier Swara Galvanized Reduction kanggo Sepur

    Sistem Barrier Swara Galvanized Reduction kanggo Sepur

    Spesifikasi Spesifikasi Hambatan Swara Ukuran Dhuwur (mm) 2000, 2500, 3000, 3500, 4000 Jarak pos (mm) 1000, 2000, 2500, 3000 Papan akustik Bahan Lembaran baja galvanis, lembaran aluminium Papan PC, papan akrilik Tipe lubang Louver Ukuran Mikroporous (mm) 500 x 2000 x 80, 500 x 2000 x 100, 500 x 1200 x 120 Perawatan permukaan Penyemprotan elektrostatik Warna Hijau, biru, putih, abu-abu Bahan penyerap suara Wol kaca 24kg/m3, 30kg/m3, 48kg Paket wol kaca G...
  • China Anping Pabrik Langsung Sale Swara Barrier Pagar Highway / Railway Outdoor Swara Barrier Sheet

    China Anping Pabrik Langsung Sale Swara Barrier Pagar Highway / Railway Outdoor Swara Barrier Sheet

    alangi swara, uga dikenal minangka layar kedap swara, alangan insulasi swara, tembok alangi swara, alangan swara, lan sapiturute, deleng struktur tembok sing diselehake ing pinggir dalan kanggo ngurangi impact gangguan lalu lintas ing warga cedhak.Tembok insulasi swara minangka cara sing paling efektif kanggo nyuda gangguan dalan, rel lan industri.Iki ngidini gelombang swara diblokir ing jalur panyebaran supaya bisa nyuda swara ing lokasi tartamtu.Tembok kedap swara ora bisa ngalangi kabeh gangguan, nanging bisa nyuda tingkat gangguan kanthi 8-15 dB utawa luwih.

  • Good Quality Aluminium Sheet Swara Barrier Kanggo Highway lan Railway

    Good Quality Aluminium Sheet Swara Barrier Kanggo Highway lan Railway

    Barrier swara utamané dumadi saka kolom struktur baja lan layar nyerep swara lan insulating.Kolom minangka struktur bantalan utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok anti-tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding;Piring kasebut minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk alangan swara.

  • Highway Noise Soundproof Barrier Good Quality Railway Galvanized Sound Barrier

    Highway Noise Soundproof Barrier Good Quality Railway Galvanized Sound Barrier

    Barrier swara utamané dumadi saka kolom struktur baja lan layar nyerep swara lan insulating.Kolom minangka struktur bantalan utama saka penghalang swara.Iku tetep ing tembok anti-tabrakan dalan utawa piring baja ditempelake ing jejere trek dening bolts utawa welding;

  • Hot Sale Metal Building Materials Soundproof Noise Barrier Aluminium Sheet Sound Barrier

    Hot Sale Metal Building Materials Soundproof Noise Barrier Aluminium Sheet Sound Barrier

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.

  • Konstruksi Swara Barrier 2m Soundproof Pagar Swara Barrier Kanggo Omah Area

    Konstruksi Swara Barrier 2m Soundproof Pagar Swara Barrier Kanggo Omah Area

    Barrier swara utamané dumadi saka kolom struktur baja lan layar nyerep swara lan insulating.Kolom minangka struktur bantalan utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok anti-tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding;Piring kasebut minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk alangan swara.Desain penghalang swara wis nimbang beban angin ing dalan gedhe, rel lampu kutha, subway, safety tabrakan kendaraan lalu lintas, lan proteksi korosi udara terbuka ing kabeh cuaca.

  • Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Low Price Outdoor Noise Barrier Road Noise Barriers Highway Noise Barrier Wall

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.

     

  • Akustik Transparan Noise Barrier Philippines Highway Noise Barrier

    Akustik Transparan Noise Barrier Philippines Highway Noise Barrier

    Barrier akustik kanggo dalan gedhe utamane digunakake minangka pangurangan swara ing dalan, dalan gedhe, viaduct lan sumber gangguan liyane.Iku nuduhake jenis alangi disetel ing pinggir dalan utawa railway kanggo ngurangi impact saka swara kendaraan ing residents cedhak.A jenis fasilitas ditetepake antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara duwe pengurangan tambahan sing luar biasa, mangkono ngurangi pengaruh ala saka gangguan ing wilayah ngendi panampa ing;fasilitas jenis iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

  • Lembaran Galvanis Kab

    Lembaran Galvanis Kab

    Hambatan swara utamane dumadi saka kolom struktur baja lan papan sing nyerep swara lan insulasi swara.Kolom minangka komponèn utama saka penghalang swara.Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolts utawa welding.Papan nyerep swara minangka komponen insulating swara lan nyerep swara utama, sing dipasang ing slot kolom H-shaped kanthi klip spring kanthi kekuatan dhuwur kanggo mbentuk penghalang swara.