. China Hengshui Grosir Swara Barrier Wall Garden Swara Papan Barrier Highway Swara Barriers produsen lan supplier |Xingbei

Hengshui Grosir Swara Wall Garden Swara Papan alangi Highway Swara Swara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Spesifikasi Swara Barriers

Ukuran Dhuwur (mm) 2000, 2500, 3000, 3500, 4000
Jarak pos (mm) 1000, 2000, 2500, 3000
Papan akustik Bahan Lembaran baja galvanis, lembaran aluminium
Papan PC, papan akrilik
Jinis bolongan Lubang Louver, Microporous
Ukuran (mm) 500 x 2000 x 80, 500 x 2000 x 100, 500 x 1200 x 120
Pangobatan lumahing Penyemprotan elektrostatik
warna Ijo, biru, putih, abu-abu
Bahan nyerep swara Wol kaca 24kg/m3, 30kg/m3, 48kg/m3
Paket wol kaca Kain serat kaca, PET anti banyu lan film tahan suhu dhuwur
H post Ukuran (mm) 100 x 100 x 6 x 8, 125 x 125 x 6,5 x 9, 150 x 150 x 7 x 10, 175 x 175 x 7,5 x 11
dhuwur 2-6 meter, sing paling dhuwur bisa 12 meter
Dasar flange (mm) 250 x 250, 300 x 300, 350 x 350, 400 x 400, 500 x 500
Ketebalan: 12, 14, 20 lan liya-liyane
Bahan Q235
Pangobatan lumahing Galvanis, penyemprotan elektrostatik
warna Ijo, biru, putih, abu-abu
aksesoris panginstalan Plat Gusset, tutup kirim, spring clamp wangun V, sekrup self-tapping

微信图片_20210804100855_副本

Fitur

♦ Gampang instalasi utawa panggantos pangopènan

♦ Bisa digabung karo bahan liyane

♦ Bisa gampang dipindhah

♦ Diposaken minimal mung mbutuhake panel rusak kanggo diganti

♦ Cocog karo sistem pos dhukungan standar

♦ Ukuran modular standar/custom

♦ Manufaktur konsisten

♦ Ukuran lan wangun panel khusus

♦ Pilihan warna

♦ Bingkai akrilik sing cetha utawa berwarna

♦ Grafis sing wis dicithak

♦ Nggunakake kabel keamanan ing kreteg lan lereng kanthi resiko luwih murah

♦ tahan geni

♦ Pangopènan gratis

♦ Biaya siklus urip sing murah

♦ Pabrik ditrapake lapisan Anti-graffiti

微信图片_20210804100915_副本 微信图片_20210804100918_副本 微信图片_20210804100921_副本

15

Aplikasi Produk

alangan swara utamané digunakake kanggoswarainsulasi lan nyuda gangguan ing transportasi lan fasilitas kotamadya kayata tol, dalan komposit sing dhuwur, subway sepur kutha, lsp, kanggo ngontrol dampak gangguan lalu lintas ing wilayah kutha sing cedhak, lan uga bisa digunakake kanggoswarainsulasi lan nyuda gangguan ing pabrik lan sumber gangguan liyane.

 

 

微信图片_20210804100935_副本 微信图片_20210804100938_副本 微信图片_20210804100941_副本 微信图片_20210804100944_副本 微信图片_20210804100947_副本

Packaging & Pangiriman

Kita wis kerja sama karo forwarder pengiriman sing berpengalaman sajrone pirang-pirang taun, dheweke ngatur kiriman.Ora preduli kanthi ekspres, udhara utawa segara, kita bakal nglacak perjalanan barang nganti tekan, kanggo mesthekake yen barang teka ing wektu lan kondisi apik.

 bank foto (1)

Profil Perusahaan

Xingbei wis ngembangaken minangka produsen baja grating profesional adhedhasar R&D, Produksi, kualitas apik lan layanan apik.

Kita wis liwat sertifikat ISO 9 0 0 1 kanggo mesthekake yen kita bisa mbukak bisnis kita miturut standar internasional kanggo kualitas konsisten.Lan R & D terus nambah kanggo menehi layanan beda kanggo pelanggan beda;Muga-muga sampeyan bisa teka ing pabrik kita.

微信图片_20210525165032微信图片_20210802094227

Sertifikat

Perusahaan kita ngenalake sistem desain tata huruf CAD sing majeng lan profesional, nganggo mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane ketemu standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

钢格板详情_16

FAQ

1. Sapa kita?

Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (50.00%), Amerika Lor (20.00%), Eropa Kidul (10.00%), Eropa Timur (10.00%), Amerika Kidul (10.00%).Ana total 101-200 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?

kisi baja, FRP grid, Guardrail, penghalang swara, filter mesh

4. Napa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Perusahaan ngeyel kanggo njupuk Ngapikake kualitas produk minangka goal, njupuk layanan sawise-sales banget minangka tujuan, nindakake standar ISO 9001 kanggo ngiyataken Manajemen internal perusahaan, lan nguber kualitas produk saka kaunggulan.

5. Apa istilah pembayaran?

1) T / T 30% simpenan sawise pesenan dikonfirmasi, imbangan 70% mbayar sadurunge ninggalake pabrik.

2).L / C kasedhiya.

6. Carane tuku produk kita?

Inquiry – Penawaran – Price Confirm – PI – Confirm PI – Design Drawing – Atur 30% Deposit – Produce – Atur Balance- Pengiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita