Kabar

  • Apa sing sifat apik saka hot-dip galvanis baja grating

    Apa sing sifat apik saka hot-dip galvanis baja grating

    Lumahing grating baja galvanis panas diolah nganggo galvanizing hot-dip khusus, sifat kimia lan fisike stabil, lan ora gampang karat lan dioksidasi dening udara lan mikroorganisme, sing bisa ningkatake beban beban lan nyegah. ambruk.Dip panas...
    Waca liyane
  • Kepiye lapisan seng saka kisi baja galvanis dibentuk??

    Kepiye lapisan seng saka kisi baja galvanis dibentuk??

    Kisi baja galvanis minangka jinis kisi baja lan akeh digunakake.Sajrone proses produksi grating baja galvanis, lapisan seng bakal dibentuk ing permukaan.Banjur, carane lapisan seng dibentuk?Nalika workpiece grating baja kacemplungaken ing seng molten, pisanan mbentuk ngalangi ...
    Waca liyane
  • Apa kita bisa mbukak grating baja galvanis menyang srengenge?

    Apa kita bisa mbukak grating baja galvanis menyang srengenge?

    Hot-dip galvanis baja grating saiki digunakake digunakake, kang dhasar solves masalah gampang karat lan karusakan saka bahan logam tradisional lan produk kayu-plastik.Nanging, kisi-kisi galvanis hot-dip ora kena kena sinar srengenge sabisa-bisa, amarga umume anti-...
    Waca liyane
  • Fitur dhasar saka bal joint railings

    Railing bal gabungan utamane digawe saka sendi bal, baja biasa hot-dip galvanis utawa stainless steel, lan diprodhuksi ing pabrik.Fitur railing bal gabungan: novel lan apik, gampang dipasang, kuat lan awet, bebas perlindungan lan fitur liyane.Railing ball joint akeh digunakake ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngemas kisi baja galvanis sadurunge dikirim?

    Kepiye cara ngemas kisi baja galvanis sadurunge dikirim?

    Kepiye carane grating baja galvanis dikempalken sadurunge dikirim?Kita wis ngerti panggunaan grating baja galvanis ing urip kita, supaya sampeyan ngerti carane ngemas grating baja galvanis sadurunge dikirim?Ing ngisor iki minangka introduksi rinci babagan sawetara cara kemasan galva ...
    Waca liyane
  • Kisi baja anti-selip kasusun saka beban

    Kisi baja anti-selip kasusun saka beban

    Kisi-kisi baja anti-gondhelan kasusun saka baja warata beban-bearing lan bar salib sing disusun ing interval tartamtu, dilas menyang piring asli kanthi peralatan automation welding resistance hidrolik 200t, lan diproses kanthi pengeboran, nglereni lan edging 1. Kisi baja anti-skid wis fitur ing ngisor iki: ...
    Waca liyane
  • Apa keuntungan saka kisi stainless steel?

    Kisi stainless steel digawe saka stainless steel.Kisi stainless steel digunakake ing macem-macem pabrik lan proyek teknik ing omah lan ing luar negeri, lan minangka produk sing penting banget ing produk kisi baja.Kaluwihan saka kisi stainless steel: resistance karat kuwat, atose dhuwur ...
    Waca liyane
  • Carane lapisan seng saka grating baja galvanis kawangun?

    Kisi baja galvanis minangka jinis kisi baja lan akeh digunakake.Sajrone proses produksi grating baja galvanis, lapisan seng bakal dibentuk ing permukaan.Banjur, carane lapisan seng dibentuk?Nalika workpiece grating baja kacemplungaken ing seng molten, pisanan mbentuk ngalangi ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan klasifikasi kisi baja

    Saben uwong wis kenal karo grating baja.Iku entheng ing bobot, kuwat ing kekuatan, banget ekonomi, ayu lan praktis.Bisa dideleng ing undhak-undhakan utawa trotoar pabrik.Wis akeh specifications, nanging fungsi lan ciri sing padha.Ayo ndeleng klasifikasi ...
    Waca liyane
  • Apa cara kanggo ndandani kisi baja anti-selip

    Carane kisi baja anti-selip didandani?Kisi-kisi baja anti-selip tanpa proteksi gampang teyeng lan dadi tuwa, sing nyepetake umur layanan.Malah yen iku produk uga-maintained, iku bakal rusak sawise periode nggunakake, supaya kita kudu ajeg mriksa grating baja anti-selip, ...
    Waca liyane
  • Apa warna grating baja bakal diganti sawise perawatan galvanizing?

    Apa warna grating baja bakal diganti sawise perawatan galvanizing?

    Werna grating baja sawise galvanizing biasane putih silvery.Amarga seng iku putih silvery, mesthi sawetara bakal dicet lan nguripake biru, etc. Tujuan galvanizing kanggo nggawe lumahing baja grating Gamelan lan nyegah teyeng.Sawetara grati baja ...
    Waca liyane
  • Ana rong jinis cara manufaktur kisi baja: welding tekanan mesin lan manufaktur manual.

    Ana rong jinis cara manufaktur kisi baja: welding tekanan mesin lan manufaktur manual.Welding tekanan mesin nggunakake mesin las tekanan resistensi voltase dhuwur.Manipulator kanthi otomatis nempatake palang ing waja warata kanthi rata, banjur pencet-we...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3