Kabar

  • Apa cara kanggo nginstal gratings baja

    Umumé, ana rong cara kanggo nginstal grating baja: welding, lan klip instalasi. Dadi, apa kaluwihan lan cacat nginstal grating baja? Ayo dideleng ing ngisor iki. Welding iku cara umum saka instalasi lan mbenakake.Umum, papat TCTerms watara st ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka grating FRP saka kamar ngumbah mobil

    Karakteristik kisi FRP saka cuci mobil. Kisi FRP saka kamar cuci mobil ora licin lan tahan tekanan. Kisi FRP minangka jinis gril, sing bisa bocor banyu lan tahan karat. FRP grating wis macem-macem werna, lan ana akeh jinis kasedhiya. Kisi FRP...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan bisa mbukak grating baja galvanis menyang srengenge?

    Apa kisi baja galvanis bisa kena sinar matahari? Panel grating baja galvanis hot-dip saiki akeh digunakake, sing dhasar ngatasi masalah karat lan ngrusak bahan logam tradisional lan produk plastik kayu. Kisi baja galvanis hot-dip kudu kapapar t ...
    Waca liyane
  • Fitur nggunakake treads tangga grating baja

    Tapak tangga akeh digunakake ing pembangkit listrik, pabrik banyu lan pabrik liyane, uga teknik kotamadya, teknik sanitasi lan lapangan liyane, trotoar, teater, saluran nonton, parkir lan papan liyane ing lemah. Tapak tangga minangka produk olahan jero sing digawe saka stee ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan aplikasi saka introduksi kisi baja

    The grating baja kanggo mencet baja kothak bengkong miturut jarak tartamtu menyang baja warata saka pasukan tambahan, supaya minangka kanggo njupuk piring kothak karo joints welding kuwat, wangun piring-kaya lan lumahing persegi dowo. Baja warata nampa beban, lan palang (arah putar...
    Waca liyane
  • Babagan introduksi proyek kisi baja galvanis hot-dip

    Kisi baja galvanis hot-dip minangka bahan bangunan sing bentuke kothak digawe saka baja datar baja karbon rendah lan baja persegi bengkong sing dilas kanthi horisontal lan vertikal. Hot-dip galvanis kisi baja nduweni resistance impact kuwat, resistance karat kuwat lan kapasitas mbukak abot, elegan lan ayu ...
    Waca liyane
  • Peran kisi fiberglass ing beautification dalan

     Sawetara kutha wis nimbang kahanan ing ndhuwur, lan apa sing ditindakake yaiku nutupi oyod wit kanthi semen. Iki ora dianjurake. Iki ora apik kanggo tuwuhing wit-witan, amarga wit-witan ing loro-lorone dalan kutha dudu wit biasa. Vitalitas iku rel ...
    Waca liyane
  • Keuntungan saka grating baja

    Kisi baja saiki alon-alon digabungake ing urip saben dina. Contone, grating baja dipasang ing toko cuci mobil ing macem-macem kutha. Apa sampeyan ngerti keuntungane? Ayo dideleng. 1.Penampilan ayu, tahan lama.Hot-dip perawatan permukaan galvanis ndadekake anti-korosif, lan ...
    Waca liyane
  • Aplikasi wiyar saka grating baja

    Kisi baja digunakake ing petrokimia, tenaga listrik, banyu tunyuk, perawatan limbah, pelabuhan lan dermaga, dekorasi bangunan, gawe kapal, parkir mandiri, teknik kotamadya, teknik sanitasi lan lapangan liyane. Saluran, trotoar, jembatan trestle, tutup parit, manhole c...
    Waca liyane
  • Aplikasi Gabion Net ing Proyek Konstruksi Jalan lan Jembatan

     Gabion net digunakake digunakake minangka struktur materi anyar ing transportasi, konservasi banyu, administrasi kotamadya, gardening, banyu lan konservasi lemah lan proyèk engineering liyane. The anti-karat, nyandhang-tahan lan dhuwur-kekuatan kurang karbon dhuwur-galvanis kawat baja utawa 5% -10% alumin ...
    Waca liyane
  • Aplikasi kisi FRP ing proyek pengolahan limbah

    Kanthi perkembangan industri kanthi cepet, masalah perlindungan lingkungan wis mboko sithik diwenehi perhatian, perawatan limbah minangka salah sawijining cara penting kanggo perlindungan lingkungan. ide...
    Waca liyane
  • Application of Drainage Cover in Underground Roadway of Coal Mine

    Aplikasi Penutup Drainase ing Jalan Bawah Tanah Tambang Batubara

    Ing proses produksi tambang batu bara, akeh banyu lemah bakal diprodhuksi. Banyu lemah mili menyang sump liwat selokan sing dipasang ing sisih pinggir dalan, lan banjur dibuwang menyang lemah kanthi pompa multi-tahap. Amarga papan sing winates ing dalan ing njero lemah, piring tutup i ...
    Waca liyane