Apa kita bisa mbukak grating baja galvanis menyang srengenge?

Hot-dip galvanis baja grating saiki digunakake digunakake, kang dhasar solves masalah gampang karat lan karusakan saka bahan logam tradisional lan produk kayu-plastik.Nanging, kisi-kisi galvanis hot-dip ngirim ora kena sinar srengenge sabisa, amarga fungsi anti-ultraviolet umum.

Long-term cahya kanggo srengenge bakal nimbulaké resin ing lumahing kanggo decompose, mbukak materi utama, kang bakal mengaruhi tampilan sakabèhé saka prodhuk, nanging ora mengaruhi fungsi kekuatan saka grating baja galvanis panas-dip.Bisa nambah resistance UV kanthi nggawe lapisan sugih resin 0.5mm nglukis lan absorber UV ing lumahing prodhuk sak Processing.

Lumahing grating baja galvanis panas sing apik alus lan tembus, lan relatif Gamelan kanggo tutul.Iku luwih apik kanggo duwe gelembung sethitik, kang tegese materi sing luwih apik digunakake, amarga Kapadhetan saka resin apik luwih, supaya umpluk cilik kurang bakal kui.Sampeyan bisa nindakake tes beban-beban ing grating baja galvanis panas-dip kanggo ndeleng yen bakal deform lan nguji kapasitas beban.

Pencet grating baja galvanis panas, yen swara banter, tegese bahan resin luwih akeh, pangisi kurang, lan rasio materi cocog.Yen swara ngalahake kurang, tegese jumlah resin sing digunakake kanggo grating baja galvanis panas kurang, bubuk kalsium luwih akeh, lan kualitas grating relatif kurang.

1 2 3


Wektu kirim: Jun-27-2022