Apa parutan FRP cocog karo kabutuhan sampeyan?

Parutan FRP minangka salah sawijining bahan bentuk piring kanthi akeh ruangan, sing digawe saka serat kaca minangka bahan penguat, resin poliester tak jenuh minangka matriks, lan senyawa pangolahan khusus. Parutan FRP bisa digunakake minangka bahan struktural. Digunakake minangka lantai, tutup trench, parutan kolam wit kotamadya, platform, dek kapal, tangga, dalan plank, lsp. Kanthi lingkungan korosif. Tahan karat, tahan api, isolasi non-magnetik, warna cerah, lan macem-macem gaya sing bisa dipilih.
● Bahan baku bermutu
1) Pasir kasar Alkali
2) Pengisi kalsium karbonat berkualitas tinggi
3) Pigmen ramah lingkungan sing kurang karbon
4) Resin ortho-phthalic

● Lima kerajinan utama
1) Parutan biasa
2) Parutan mikroponik
3) Parut frost
4) Parut transparan
5) Parutan komposit

● Kaluwihan
1) resistensi korosi, ora ana karat, umur panjang lan bebas perawatan.
2) Ringan, kekuatan dhuwur, gampang dipotong lan dipasang.
3) tahan api, isolasi, ora gampang kobong lan non-magnetik.
4) resistensi Efek, ora gampang deformasi, lan nyuda lemes.
5) Desaine kuwat, ukurane fleksibel lan maneka warna, lan ukurane stabil.
6) Anti-selip duwe elastisitas, nambah kenyamanan lan nambah efisiensi kerja.
7) Cantik lan gampang dijaga.
Gril cetakan FRP digawe kanthi nyampur pasta warna menyang kabeh resin. Werna beda-beda, pewarnaan seragam, warnane cerah, ora gampang luntur, ora butuh cat, lan ora diwatesi ing permukaan kaya cat. Nduweni permukaan sing mulus kebak resin lan bentuk miring. Lumahing njero nggawe gril duwe efek reresik dhewe. Sanajan ana rereget, bisa gampang dicuci nganggo banyu utawa deterjen, saengga permukaan griline resik kaya anyar.
8) Keuntungan ekonomi luwih lengkap: biaya pabrik grating FRP yaiku 1,4-1,8 kali ganda saka grating baja, lan biaya instalasi mung 20-40% baja karbon. Biaya perawatan parutan FRP meh nol. Kisi baja kudu dijaga saben taun, lan biaya pangopènan sing nglumpukake ngluwihi biaya total kisi FRP. Sanajan biaya investasi awal kisi FRP rada luwih dhuwur tinimbang kisi baja, total entuk manfaat ekonomi yaiku 4-5 kali tinimbang kisi baja. Iki uga minangka salah sawijining sebab utama panggunaan parut FRP kanthi skala gedhe ing luar negeri.

xingbeiboligang2 xingbeiboligang1


Wektu kiriman: Mar-03-2021