Kepiye cara ngemas kisi baja galvanis sadurunge dikirim?

Kepiye carane grating baja galvanis dikempalken sadurunge dikirim?Kita wis ngerti panggunaan grating baja galvanis ing urip kita, supaya sampeyan ngerti carane ngemas grating baja galvanis sadurunge dikirim?Ing ngisor iki minangka introduksi rinci babagan macem-macem cara kemasan kisi baja galvanis.

Ing kasunyatan, nalika kabèh Piece saka grating baja galvanis wis rangkep, bisa bundled bebarengan, kang luwih cocok kanggo grating baja galvanis biasa kanggo packaging.Assuming sing wis tetep karo ngawut-awut, iki uga cara packaging apik banget.Cara kemasan grating baja galvanis iki relatif populer.Saperangan ngawut-awut beda digunakake kanggo nglintasi saben liyane, lan cara ditemtokake dening ngawut-awut..

Utawa nggunakake pallets kanggo packaging.Yen palet digunakake kanggo kemasan, jumlah kemasan palet kasebut ditemtokake miturut kahanan pelanggan sing beda-beda.

Mula yen barange ora kakehan, ora perlu nganggo forklift kanggo bongkar muat.Umumé, luwih trep nggunakake kemasan akeh.Kosok baline, yen ana barang liyane, bakal luwih trep nggunakake forklift loading lan unloading.Nalika kita ngemas, kabeh iku kanggo penak saka customer, supaya minangka kanggo mesthekake yen kabeh produk ora bakal nyandhang lan luh sak proses pengiriman.

4b7e3686 558ce753 980c8d 0698bc08 8f4893d


Wektu kirim: Jun-07-2022