Apa kaluwihan kisi baja sing sampeyan seneng?

Kisi baja dipisahake karo beban baja datar lan palang salib ing interval lintang lan garis bujur, nggunakake 200 ton otomatis las resistensi hidrolik
Peralatan kasebut dipasang ing papan asli, lan diolah dadi produk sing dibutuhake dening pelanggan liwat proses pemotongan, pembukaan, lan ujung.
● Ngirit bahan: cara paling ora ngirit bahan kanthi kahanan momotan sing padha, bisa uga nyuda bahan saka bahan struktur pendhukung.
● Ngurangi investasi: ngirit bahan, ngirit tenaga kerja, ngirit wektu konstruksi, lan aja nganti ngresiki lan njaga.
● Konstruksi sing gampang: Ndandani nganggo klem sambung utawa las ing dhukungan sing wis diinstal, sing bisa dirampungake karo wong siji.
● Ngirit wektu: produk ora prelu diproses maneh ing situs, lan instalasi wis cepet banget.
● Awet: Perawatan anti korosi galvanis panas sadurunge metu saka pabrik, resistensi pengaruh sing kuat lan kemampuan tekanan abot
● Gaya modern: penampilan sing apik, desain standar, berventilasi lan entheng, menehi kesan modern modern kanggo wong.
● Struktur cahya: kurang bahan, struktur cahya, lan gampang dipasang.
● Nyegah akumulasi rereget: ora ana klumpukan udan, es, salju lan bledug.
● Nyuda resistensi angin: amarga ventilasi sing apik, resistensi angin cilik yen ana angin kenceng, nyuda kerusakan angin.
● Desain sing sederhana: ora prelu balok cilik, struktur sing sederhana, desain sing disederhanakake
● Ventilasi, cahya, disipasi panas, tahan bledosan.

Produk utama yaiku:
Tapak langkah, tutup parit, kisi baja, kisi stainless steel, kisi poliester, kisi FRP, Kisi Baja, Kisi Baja Berat, Kisi Baja Galvanis, Kisi Kisi Baja, Kisi Baja Berat, Kisi Baja Baja Khusus, Kisi Baja Tahan Karat, tangga tangga, tutup banyu udan, platform listrik pabrik kisi-kisi baja, kisi-kisi baja pabrik pengolahan limbah, lsp sawah.

Our main products are:Our main products are:Our main products are:Our main products are


Wektu kiriman: Mar-03-2021