Apa sing sifat apik saka hot-dip galvanis baja grating

Lumahing grating baja galvanis panas diolah nganggo galvanizing hot-dip khusus, sifat kimia lan fisike stabil, lan ora gampang karat lan dioksidasi dening udara lan mikroorganisme, sing bisa ningkatake beban beban lan nyegah. ambruk.Kisi baja galvanis hot-dip kanthi jarak baja warata 30mm nduweni resistensi impact gedhe lan nduweni karakteristik spanning lan undulating gedhe.
Umur layanane dawa banget, umume ing kisaran 40-50 taun.Yen ora ana faktor karusakan, grating baja galvanis panas minangka struktur pigura baja sing apik banget lan platform bantalan beban.Kisi baja galvanis hot-dip minangka bahan bangunan kaya kothak sing dilas kanthi horisontal lan vertikal kanthi baja warata baja karbon rendah lan baja persegi bengkong.
Hot-dip galvanis baja grating nduweni resistance impact kuwat, resistance karat kuwat lan kinerja mbukak abot, katon ayu, lan wis kinerja banget ing roadbed kotamadya lan proyèk konstruksi platform baja.Hot-dip galvanis baja grating digunakake digunakake ing construction saka roadbeds anyar lan lawas kanggo paving ditches lan dalan. d8f3d204

2b2d5af2

8e0a8a75


Wektu kirim: Jul-25-2022