Apa jinis, spesifikasi lan ukuran alangan swara umum ing pasar?

Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.

● Bahan utama alangi swara yaiku alangan swara logam (rana logam, bolongan bolong logam), alangan swara baja warna, alangan swara PC, alangan swara sergaji, lsp.
● Spesifikasi umum alangan swara:
1) Ukuran layar: 500mm * 2000mm, 500mm * 3000mm
2) Kekandelan lembaran galvanis siji-piring ing awak layar: 0.6mm, 0.7mm, 0.8mm, 1.0mm, 1.2mm
3) Kekandelan total layar: 80mm, 100mm,
4) Kolom: H-beam 100mm * 100mm * 6 * 8mm, 125mm * 125mm * 7 * 10mm
Dhuwur: 3m, 3.5m, 4m, 4.5m, 5m, 5.5m, 6m
● Gaya: mujur, kanthi sudhut ing sisih ndhuwur
● Werna: abu-abu peteng, abu-abu enom
● Perawatan permukaan: galvanis + disemprot
● Stabilitas: tambah bracing diagonal
● Komponen utama alangi swara: Dhasar, kolom, layar, panyetelan, segel, lan sawetara uga kalebu struktur paling dhuwur.
1) Awak layar penghalang swara: sheet galvanis, panel mburi, keel, wol kaca, film DuPont, tingkat pukulan ngarep ing ndhuwur 25%;
2) kolom alangi swara: Baja bentuk H, sasis flanged, bracing diagonal, iga njero, lan iga njaba;
Alangi akustik kanggo dalan gedhe biasane digunakake kanggo nyuda gangguan dalan, dalan gedhe, jejeg lan sumber swara liyane. Iki nuduhake jinis alangi sing dipasang ing pinggir dalan utawa sepur kanggo nyuda pengaruh swara saka swara ing warga ing sacedhake. Jinis fasilitas digawe ing antarane sumber swara lan panampa supaya transmisi swara bisa nyuda tambahan, mula nyuda pengaruh ala saka gangguan ing wilayah sing ana panampa; jinis fasilitas iki yaiku Acoustic Barrier For Highway.

xingbei shengpingzhang1 xingbei 1


Wektu kiriman: Mar-03-2021