Produk

  • FRP Grating

    FRP Grating

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

     

  • Welded Steel Grating

    Grating Baja Gandheng

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

  • Composite Steel Grating

    Grating Baja Komposit

    Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, bakal diwenehake layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien.

  • Plug In Steel Grating

    Colokake Kisi Baja

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

  • Stainless Steel Grating

    Kisi Baja Karat

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

  • 2019 New Style China FDA Bamboo Cutting Board Bamboo Chopping Board with 4 PCS

    2019 Gaya Baru China Papan Potong Bambu Bambu Chopping Bambu kanthi 4 PCS

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.

  • Galvanized Sheet

    Lembar Galvanis

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.

  • Acrylic Board

    Papan akrilik

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.

  • Special Shaped Steel Grating

    Kisi Baja Bentuk Khusus

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

  • Aluminum Sheet

    Lembar Aluminium

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.

  • Serrated Steel Grating

    Grating Baja Serrated

    Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.

  • Aluminum Foam

    Foam Aluminium

    Alangi swara utamane kalebu kolom struktur baja lan papan insulasi swara lan nyedhot swara. Kolom minangka komponen utama gaya alangi swara. Iki dipasang ing tembok tabrakan dalan utawa piring baja sing dipasang ing jejere trek kanthi bolt utawa las. Papan nyerep swara minangka komponen isolasi swara lan swara sing utama, sing dipasang ing slot kolom bentuke H kanthi klip spring kekuatan tinggi kanggo nggawe penghalang swara.