Grating Baja Serrated

Katrangan singkat:

Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Data
Tipe Bar Bear Bar Flat, I-Bar, Bar Serrated, lsp
Ukuran Bar Bantalan 20x5mm, 30x3mm, 30x5mm, 40x3mm, 40x5mm, 50x5mm, lsp
Bantalan Bar Spasi 30mm, 33mm, 40mm, 50mm utawa ukuran liyane
Tipe Palang Bar waja bengkong, Bar datar
Ukuran Palang 6mm, 8mm utawa liyane
Spasi Salib Bar 50mm utawa 100mm
Cara Las Gandheng, Kunci meksa, Swage dikunci
Bahan Bahan Baja Ringan (Q235B), Baja tahan karat 304 utawa 316, lsp
Perawatan lumahing Panas dicelup Galvanis, Semprot cet utawa liyane

Pabrik grating baja wiwit taun 2007

White Powder & pellet foaming agent1112 Stainless Steel Grating Stainless Steel Grating

Standar Grating Baja

Standar

Standar Parutan Baja

Standar Bahan Baja

Standar Pelapis HDG

Cina

YB / T4001-1998

GB700-88

GB / T13912-92

USA

ANSI / NAAMM (MBG531-88)

ASTM-A36

ASTM-A123

Inggris

BS4592-1987

BS4360 (43A)

BS729

Australia

ASl 657-1992

AS3679

ASl650

57 170 42

Aplikasi Produk

Iki umume digunakake ing platform industri, dalan, tutup pengeringan, tutup sumur, platform minyak, tangga tangga lan Berbagai Lantai dll.

Product Applications Product Applications

Fitur Produk
Bahan baku bermutu.
Las iku rata.
Lapisan seng seragam.
Kapasitas dhuwur lan kapasitas muat.
Lumahing anti-slip.
Tahan korosi
Fungsi got sing apik.
Gampang dipasang lan dijaga.

Pengepakan & Pengiriman
Packing & Pangiriman Kisi Baja:
1. Parutan baja asring dikemas nganggo strip baja;
2. Sering nggunakake Strip baja lan palet;
3. Uga nggunakake pigura Baja;
4. Minangka sarat sampeyan;
5.Port: xingang Tianjin

Packing&Shipping Packing&Shipping Packing&Shipping

Pambuka Perusahaan

Hebei Xingbei produk wire mesh logam co., Ltd.
Manufaktur & Dagang Combo perusahaan kisi waja

 Jeneng Hebei Xingbei produk wire mesh logam co., Ltd.
 Jinis Bisnis Perusahaan Combo Manufaktur & Dagang
Alamat Pabrik No. 27, Weier Road, Zona Pangembangan Ekonomi, Kabupaten Anping, Cina 053600
Alamat Kantor No. 27, Weier Road, Zona Pangembangan Ekonomi, Kabupaten Anping, Cina 053600
Pegawe 130-160 Wong

08Company Introduction Company Introduction
Sertifikat
Perusahaan iki ngenalake sistem desain jinis CAD sing maju lan profesional, nggunakake mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane memenuhi standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

cerfiticate cerfiticate cerfiticate

FAQ
1. Apa kaluwihan sampeyan?
A: Bisnis sing jujur ​​kanthi rega kompetitif lan layanan profesional kanggo proses ekspor.

2. Kepiye aku percaya karo sampeyan?
A: Kita nganggep jujur ​​minangka umur perusahaan, kita bisa menehi informasi kontak saka sawetara klien liyane supaya sampeyan bisa mriksa kredit. Kajaba iku, ana jaminan perdagangan saka Alibaba, pesenan lan dhuwit sampeyan bakal dijamin.

3. Kepiye aku bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
A: Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang supaya ora ana kerusakan lan bagean sing ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.

4. Apa sampeyan bisa menehi garansi produk?
A: Ya, kita menehi jaminan kepuasan 100% kanggo kabeh barang. Mangga enggal-enggal menehi saran yen sampeyan ora seneng karo kualitas utawa layanan.

5. Ana ngendi? Apa aku bisa marani sampeyan?
A: Mesthi, welcome sampeyan ngunjungi pabrik kapan wae.

6. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Sajrone 15-35 dina sawise kita konfirmasi sampeyan syarat.

7. jinis pembayaran apa sing didhukung perusahaan sampeyan?
A: T / T, 100% L / C nalika dideleng, Awis, Western Union kabeh ditampa yen sampeyan duwe pembayaran liyane, hubungi kula.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita