Grating Baja Gandheng

Katrangan singkat:

Parutan baja nganggo peralatan kelas internasional saka perusahaan Italia ORSOGRIL. Baja rata lan baja persegi bengkong disebarake kanthi interval tartamtu. Las resistensi tegangan tinggi sing dikontrol komputer ngetokake baja persegi sing bengkong dadi baja rata kanggo entuk sendhi las tenan. Lumahing papan kasebut rata lan ngemot kisi baja kanthi kekuatan sing dhuwur banget.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Data
Tipe Bar Bear Bar Flat, I-Bar, Bar Serrated, lsp
Ukuran Bar Bantalan 20x5mm, 30x3mm, 30x5mm, 40x3mm, 40x5mm, 50x5mm, lsp
Bantalan Bar Spasi 30mm, 33mm, 40mm, 50mm utawa ukuran liyane
Tipe Palang Bar waja bengkong, Bar datar
Ukuran Palang 6mm, 8mm utawa liyane
Spasi Salib Bar 50mm utawa 100mm
Cara Las Gandheng, Kunci meksa, Swage dikunci
Bahan Bahan Baja Ringan (Q235B), Baja tahan karat 304 utawa 316, lsp
Perawatan lumahing Panas dicelup Galvanis, Semprot cet utawa liyane

Standar Grating Baja

Standar

Standar Parutan Baja

Standar Bahan Baja

Standar Pelapis HDG

Cina

YB / T4001-1998

GB700-88

GB / T13912-92

USA

ANSI / NAAMM (MBG531-88)

ASTM-A36

ASTM-A123

Inggris

BS4592-1987

BS4360 (43A)

BS729

Australia

ASl 657-1992

AS3679

ASl650

Bahan baku bermutu

Plug In Steel Grating Plug In Steel Grating Plug In Steel Grating
Pengelasan Galvanis
Plug In Steel Grating Plug In Steel Grating

Aplikasi
Iki umume digunakake ing platform industri, dalan, tutup pengeringan, tutup sumur, platform minyak, tangga tangga lan Berbagai Lantai dll.

82 253
Tes kapasitas bantalan Tes ukuran Tes galvanisasi
Plug In Steel Grating Plug In Steel Grating Plug In Steel Grating

Fitur Produk
Bahan baku bermutu.
Las iku rata.
Lapisan seng seragam.
Kapasitas dhuwur lan kapasitas muat.
Tahan korosi
Fungsi got sing apik.
Gampang dipasang lan dijaga.

Pengepakan & Pengiriman

1. Asring dikemas nganggo Strip baja.

2. Kemasan plastik ing njaba lan ing palet.

3. Customized. Miturut syarat pelanggan.

Packing&ShippingPacking&Shipping

Pambuka Perusahaan

Hebei Xingbei Metal Wire Mesh Products Co., Ltd. dununge ing Anping County, Provinsi Hebei. Anping County minangka kutha kelahiran wire mesh ing jagad iki, Anping uga dikenal minangka basis produksi lan distribusi kabeh jinis bolong.
Kita utamane ngasilake kisi-kisi waja baja, alangi swara, pager lsp. Lan adol kanthi apik ing saindenging jagad, lan nggawe kusaha lan paseduluran sing dawa.

Company Introduction Company Introduction

Sertifikat
Perusahaan iki ngenalake sistem desain jinis CAD sing maju lan profesional, nggunakake mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane memenuhi standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

cerfiticate cerfiticate cerfiticate

FAQ
1. Apa kaluwihan sampeyan?
A: Bisnis sing jujur ​​kanthi rega kompetitif lan layanan profesional kanggo proses ekspor.

2. Kepiye aku percaya karo sampeyan?
A: Kita nganggep jujur ​​minangka umur perusahaan, kita bisa menehi informasi kontak saka sawetara klien liyane supaya sampeyan bisa mriksa kredit. Kajaba iku, ana jaminan perdagangan saka Alibaba, pesenan lan dhuwit sampeyan bakal dijamin.

3. Kepiye aku bisa ngerti kepiye pesenanku ditindakake?
A: Kita bakal mriksa lan nyoba kabeh barang supaya ora ana kerusakan lan bagean sing ilang sadurunge dikirim. Gambar inspeksi rinci babagan pesanan bakal dikirim menyang konfirmasi sadurunge dikirim.

4. Apa sampeyan bisa menehi garansi produk?
A: Ya, kita menehi jaminan kepuasan 100% kanggo kabeh barang. Mangga enggal-enggal menehi saran yen sampeyan ora seneng karo kualitas utawa layanan.

5. Ana ngendi? Apa aku bisa marani sampeyan?
A: Mesthi, welcome sampeyan ngunjungi pabrik kapan wae.

6. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Sajrone 15-35 dina sawise kita konfirmasi sampeyan syarat.

7. jinis pembayaran apa sing didhukung perusahaan sampeyan?
A: T / T, 100% L / C nalika dideleng, Awis, Western Union kabeh ditampa yen sampeyan duwe pembayaran liyane, hubungi kula.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita