. China Grosir 304/316 Stainless Steel Shower Drain Grate Hotel High Quality Steel Grating produsen lan supplier |Xingbei

Grosir 304/316 Stainless Steel Shower Saluran Grate Hotel High Quality Steel Grating

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Kisi baja digawe kanthi welding karo baja warata lan bar kanthi jarak tartamtu.Produk seneng fitur kekuatan dhuwur, struktur cahya, prewangan dhuwur, trep kanggo loading lan properties.The panas dicelup seng nutupi menehi produk banget resistance anti-karat.

钢格板详情_01

Spesifikasi

Pitch bar bantalan Lapangan palang silang Beban baja ukuran (Width × Thickness)
20×3 25×3 32×3 40×3 20×5 25×5
30 100 G203/30/100 G253/30/100 G323/30/100 G403/30/100 G205/30/100 G255/30/100
50 G203/30/50 G253/30/50 G323/30/50 G403/30/50 G205/30/50 G255/30/50
40 100 G203/40/100 G253/40/100 G323/40/100 G403/40/100 G205/40/100 G255/40/100
50 G203/40/50 G253/40/50 G323/40/50 G403/40/50 G205/40/50 G255/40/50
60 50 - G253/60/50 G253/60/50 G403/60/50 G205/60/50 G255/60/50
Pitch bar bantalan Lapangan palang silang ukuran beban baja (Width × Thickness)
32×5 40×5 45×5 50×5 55×5 60×5
30 100 G325/30/100 G405/30/100 G455/30/100 G505/30/100 G555/30/100 G605/30/100
50 G325/30/50 G405/30/50 G455/30/50 G505/30/50 G555/30/50 G605/30/50
40 100 G325/40/100 G405/40/100 G455/40/100 G505/40/100 G555/40/100 G605/40/100
50 G325/40/50 G405/40/50 G455/40/50 G505/40/50 G555/40/50 G605/40/50
60 50 G325/60/50 G405/60/50 G455/60/50 G505/60/50 G555/60/50 G605/60/50

 

 

图片3

 

 

Aplikasi Produk

Iki digunakake kanthi wiyar minangka jogan, catwalk, mezzanine / decking, undhak-undhakan, pagar, ramp, dock, tutup parit, tutup pit drainase, platform pangopènan, pejalan kaki / wong sing rame ing pabrik, bengkel, kamar motor, saluran troli, area muatan abot. , peralatan boiler lan area peralatan abot, lsp.

图片5

Produk Feature

 

Bahan baku berkualitas.

Weld punika warata.

Lapisan seng seragam.

kekuatan dhuwur lan kapasitas mbukak.

resistance karat.

Gampang kanggo nginstal lan njaga.

钢格板详情_06

Klasifikasi produk

钢格板详情_07

Packaging & Pangiriman

Kita wis kerja sama karo forwarder pengiriman sing berpengalaman sajrone pirang-pirang taun, dheweke ngatur kiriman.Ora preduli kanthi ekspres, udhara utawa segara, kita bakal nglacak perjalanan barang nganti tekan, kanggo mesthekake yen barang teka ing wektu lan kondisi apik.

玻璃钢_14 bank foto (1)

Profil Perusahaan

Anping County Xingbei Metal Wire Mesh Product Co., Ltd. profesional ing manufaktur macem-macem kisi baja, tapak tangga, tutup parit, pager bolong, panel bolong dilas rebar, kawat galvanis, pager sementara dll.

Perusahaan kita dumunung ing Anping County yaiku "Tanah Asli Wire Mesh" ing China.

Kualitas kasebut disetujoni dening para klien.Taun-taun iki, kita ngekspor produk menyang Australia, Kanada, Polandia, Republik Ceko, Italia, Thailand, Singapura lan Indonesia dll.Akeh pengalaman lan kualitas dhuwur kabeh kasedhiya kanggo sampeyan!

微信图片_20210525165032微信图片_20210802094227

Sertifikat

Perusahaan kita ngenalake sistem desain tata huruf CAD sing majeng lan profesional, nganggo mode manajemen produksi internasional, lan produk lan layanane ketemu standar sertifikasi internasional ISO9001, lan adol kanthi apik ing pasar internasional, sing ditampa kanthi apik dening pangguna.

钢格板详情_16

FAQ

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Hebei, China, wiwit taun 2014, adol menyang Pasar Domestik (50.00%), Amerika Lor (20.00%), Eropa Kidul (10.00%), Eropa Timur (10.00%), Amerika Kidul (10.00%).Ana total 101-200 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
kisi baja, FRP grid, Guardrail, penghalang swara, filter mesh

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
Perusahaan ngeyel kanggo njupuk Ngapikake kualitas produk minangka goal, njupuk layanan sawise-sales banget minangka tujuan, nindakake standar ISO 9001 kanggo ngiyataken Manajemen internal perusahaan, lan nguber kualitas produk saka kaunggulan.

5. Apa istilah pembayaran?
1) T / T 30% simpenan sawise pesenan dikonfirmasi, imbangan 70% mbayar sadurunge ninggalake pabrik.
2).L / C kasedhiya.

钢格板详情_15


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita